|  disclaimer  |  sitemap  |
 W3C valid website  W3C valid css style
   © 2024 See-IT internet services.

Disclaimer:

Op alle teksten, informatie, afbeeldingen, scripts en lay-out van deze website is het copyright van toepassing waarvan de gebruiksrechten uitsluitend zijn voorbehouden aan Interim Direct. Het is daarom niet toegestaan om informatie afkomstig van deze website zonder voorafgaande schriftelijke toestemming te kopiŽren en/of te verspreiden in welke vorm dan ook.

Bezoekers en/of gebruikers van deze website kunnen op geen enkele wijze rechten ontlenen aan de op de site aangeboden informatie. Alle informatie is onder voorbehoud van prijswijzigingen, typefouten, vergissingen en marktontwikkelingen.

Wij betrachten grote zorgvuldigheid bij het samenstellen en onderhouden van de informatie ten behoeve van deze website. Ondanks altijd gebruik te maken van betrouwbare bronnen kunnen wij niet garant staan voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van de informatie van derden, ook niet indien deze door middel van hyperlinks toegankelijk zijn.

Persoonlijke informatie zoals uw e-mailadres die via het contactformulier van deze website wordt verstuurd zal nimmer voor ander doeleinden worden gebruikt dan waar ze voor bedoeld zijn. Gegevens worden ook nooit verkocht of aan derden versterkt !